top of page

Vårt koncept

Vi arbetar på olika områden för att leverera precisa och professionella resultat åt våra kunder. Vår konsultationstjänst låter dig vara framgångsrik!

1.png
harper-sunday-kfSjyxAWhEc-unsplash.jpg

Om oss

Vår vision är att med design och kraftfull storytelling ge liv åt ett varumärkes essens och personlighet. Vi prioriterar kundens önskan från idé till projektavslut för att säkerställa att vi levererar bästa möjliga resultat åt våra kunder. Vårt arbetssätt kombinerar design som inspiras av konstens värld. Vi undersöker och analyserar för att våra kunder ska få en helt unik visuell identitet.

Våra värderingar

Tänka. Är 90 % av jobbet.
Fråga. Upptäck det du inte vet.
Bli inspirerad. Skapa något nytt.
Samarbeta. Stora saker görs inte solo.
Skapa. Bli inte förälskad i din kreation.

Vi

Vi är mångsidiga inom marknadsföring och erbjuder visuell design, hemsidor, innehållsstrateger, sociala medier design med kundansvarig. Vårt samarbetssätt bygger på mångsidig kompetens och expertis från A till Ö.

Våra tjänster

Webbdesign

Vi skapar unika och levande material till er design online. Allt från att skapa en PDF, reklamblad, broschyr eller annat liknande.

Hemsidor

När vi tar fram en ny hemsida tittar vi alltid på vad som funkar för din verksamhet och bransch. Till följd av detta får du starkare och tryggare relationer med dina kunder som i sin tur resulterar i fler och mer lönsamma affärer. 

Design för tryck

Från och med en detaljerad upptäcktsfas arbetar vi tillsammans med dig för att definiera en solid väg framåt för att säkerställa att vi skapar ett varumärke som är helt i linje med din vision och äkta för dig.

Instagram

Är du redo att lämna din sociala närvaro i experthänder? Vi hanterar dina sociala mediekonton från grunden: strategi, innehållsskapande, kontohantering och publicering. Vi skräddarsyr ett upplägg som passar ert företag.

Varumärke

Få en grafisk profil samt ny logotyp för ditt företag för att få en igenkänning genom alla plattformar. Vi skapar en varumärkesidentitet och guidar dig till hur du får ut det mesta av ditt fantastiska varumärke!

Visitkort

Låt era visitkort sticka ut och skapa en reaktion nästa gång du delar ut ett.

bottom of page